nl en de fr
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto
Onze klassieke maar toch eigentijdse interieurzaak is al meer dan 25 jaar een begrip in Maastricht en ver daarbuiten. De ligging, ingebouwd in de middeleeuwse stadsmuur van Maastricht, in het historische Jekerkwartier, past perfect bij de sfeer die u in onze zaak aantreft.

Walter en Ingeborgh Erkens heten hun klanten hartelijk welkom vanuit de hele wereld. Wij richten woningen in op elke mogelijk locatie. Dit kan een buitenverblijf aan de Côte d'Azur of aan de Belgische kust zijn, maar ook een stadswoning in Den Haag of Amsterdam. Onze klanten bezoeken wij voor een persoonlijk interieuradvies het liefst op afspraak thuis. Onze klantenkring bevindt zich dan ook in de hele Benelux. Van Rotterdam tot Antwerpen en van Luxemburg tot Aken.
In onze woonwinkel vindt u bijzondere meubels die prachtig staan in een landelijk, klassiek of eigentijds interieur. Wie op zoek is naar een mooi landelijk meubel, of een compleet klassiek interieur is bij Toro Interior Design aan het goede adres. Grote fauteuils en banken met prachtige bekleding gecombineerd met antieke kasten en tafels, mooie lampen met handgemaakte lampenkappen, sierlijke glazen vazen, schilderijen, beelden van brons en veel windlichten met kaarsen, dat is wat je tegenkomt bij Toro Interior Design.

De open haard achter in de zaak geeft de winkel een echte huiselijke uitstraling. Bij ons kunt u op uw gemak rondkijken, of u nu op zoekt bent naar een klein accessoire of naar de complete inrichting van uw woning.

Toro Interior Design

Sint Pieterstraat 26
6211 JN Maastricht (NL)
Tel: +31 (0)43 32 51 557
E-mail: info@torodesign.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW