nl en de fr it es
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gordijnen & Raamdecoratie /

Vouwgordijn / Blind

Wij leveren vouwgordijnen op maat gemaakt. Deze kunnen wij uitvoeren in alle geschikte stoffen uit onze collectie. Transparant, gevoerd en zelfs zonwerend gevoerd. Uiteraard monteren wij deze graag voor U.

Vouwgordijnen zijn al jaren een populaire raamdecoratie. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect. Je hebt keuze uit een groot aantal rijke stoffen. Het vouwgordijn is het perfecte raamdecoratie product voor de woonkamer, keuken én slaapkamer. Het gordijn kan namelijk ook besteld worden met een verduisterende voering.
 

De vouwgordijnen collectie bestaat uit kamerhoge stoffen, waardoor je in de lengte geen naden hebt. Zo is het vouwgordijn voor hoge ruimtes ook een prachtig raamdecoratie product.

Vouwgordijnen op maat zijn in meerdere modellen te bestellen: met baleinen, tunnels aan de voor- of achterzijde en een speciaal model voor de erker. Voor ieder wat wils.

Het vouwgordijn is een prachtig product dat met veel handwerk gepaard gaat. Achter de naaimachine wordt het vouwgordijn helemaal naar jouw wens gemaakt. Om de levensduur en kleurechtheid te optimaliseren, gebruiken we polyester garen.


Weergave:


Bezig met laden...
Vouwgordijn
Vouwgordijnen op maat zijn in meerdere modellen te bestellen: met baleinen, tunnels aan de voor- of achterzijde en een speciaal model voor de erker. Voor...
0,00
vouwgordijn geconfectioneerd in alle stoffen
Vouwgordijnen zijn al jaren een populaire raamdecoratie. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect. Je hebt keuze uit een groot aantal rijke stoffen.
0,00
vouwgordijn in combinatie met overgordijnen
Alle vouwgordijnen en overgordijnen op maat gemaakt. Wij komen graag bij U thuis opmeten en monteren. Maak een afspraak voor advies aan huis
0,00
vouwgordijn met overgordijn
Vouwgordijnen zijn goed te combineren met overgordijnen. Maak je interieur compleet door alles goed op elkaar af te stemmen. De vouwgordijnen worden op maat...
0,00
Vouwgordijnen zwart
De vouwgordijnen collectie bestaat uit kamerhoge stoffen, waardoor je in de lengte geen naden hebt. Zo is het vouwgordijn voor hoge ruimtes ook een prachtig...
0,00

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW