nl en de fr it es
0
Winkelwagen
€ 0,00
chakrasamvara Chakrasamvara
chakrasamvara Chakrasamvara
Chakrasamvara
Een uniek behangontwerp ge√Įnspireerd op een antieke mandala, met Chakrasamvara Goddess.¬†Het ontwerp is gedrukt over 3 rollen.

Standaard levertijd

levertijd van 7 tot 14 dagen

‚ā¨¬†0,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een uniek behangontwerp geïnspireerd op een antieke mandala, met Chakrasamvara Goddess. Het ontwerp is gedrukt over 3 rollen.
Verzameling: DE MYSTERIEUZE REIZIGER
Grootte: 3 rollen x 52x300 cm / 20,5x118,1 inch
Roll breedte: 0,52 m / 20,5 inch
Roll lengte: 3 m
Oppervlakte maat: 4.65mp
Inpakken: 3 rollen in een doos
Ontwerprapport: 300 cm / 118 inch
Kleur: Bruin, grijs, rood
Oppervlakte: Niet geweven
Applicatie type: Plak de muur
Al onze wallpapers zijn gemaakt op een nieuwe generatie niet-geweven substraat. Bedrukt met milieuvriendelijke inkten, is MINDTHEGAP- behang eenvoudig te installeren op elk type muur.
Breng bij het ophangen van het behang de kant-en-klare lijmpasta aan op de muur en hang de stroken één voor één op door de randen tegen elkaar te drukken. De lijm zorgt ervoor dat de behangstroken een tijdje kunnen bewegen, zodat het behangpatroon correct doorloopt van de ene strook naar de andere.

DETAILS
Prachtige afbeeldingen zijn geselecteerd om een ‚Äč‚Äčvan de meest verbazingwekkende behangcollecties te maken. Oude symbolen, vintage patenten en tekeningen, beroemde wiskundige formules of iconische fotografie zijn de ingrediënten van de eerste MINDTHEGAP-collectie behang. Onze collectie is geschikt voor elk type interieur, vooral voor de vintage heruitgevonden of de bekende eclectische designstijl.
 
TECHNISCHE INFORMATIE
Ons behang is gemaakt op een nieuwe generatie niet-geweven substraat. Bedrukt met milieuvriendelijke inkten, kan MINDTHEGAP-behang op elk type binnenmuur worden aangebracht. De installatie kan worden gedaan door de muur met de lijm te plakken en vervolgens elke strip aan te brengen. De lijm zorgt ervoor dat de strips een tijdje op elkaar passen.
Al onze wallpapers worden geleverd in rollen van 0,52 cm breed en 300 cm lang. MINDTHEGAP-behang wordt aangeboden in een doos van 3 rollen. Met een doos van ons behang kun je 4,65 m2 bedekken. Voor sommige ontwerpen is het behang gemaakt van 3 verschillende rollen voor maximale variatie in herhaling.
De patroonherhaling past bij elk ontwerp.

 
ZORG
Ons behang is wasbaar. Gebruik een vochtige spons om het af te vegen. Maakt u zich geen zorgen als u wat droge inktvlekken op de spons ziet. De kleur is bestand. Het gaat alleen om wat overtollige inkt dat eraf komt. Dit komt door het drukproces om de beste kleuren te krijgen.
Veeg het behang altijd verticaal af. Breng nooit een soort plakband aan op het oppervlak van het behang. Ons behang is gemaakt door op het oppervlak te printen.

 
MILIEU
De latexinkten die in onze prints worden gebruikt, zijn gecertificeerd om te voldoen aan de Nordic Swan Environmental Standard. Onze inkten zijn geurloos, zeer duurzaam en alle afval wordt op verantwoorde wijze afgevoerd. Alle vezels die worden gebruikt om de wandbekleding te maken, zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten worden voor elke bestelling afzonderlijk berekend, afhankelijk van het totale gewicht en volume van de verzonden goederen.
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW