nl en de fr
0
Winkelwagen
€ 0,00

Maatregelen omtrent Coronavirus Covid-19

In navolging op de besluiten van de overheid willen wij u graag informeren over de maatregelen die wij als bedrijf nemen. Hierbij stellen wij de gezondheid van een ieder op de eerste plaats. Deze maatregelen zijn van kracht tot en met 6 april 2020.

Ons bedrijf

Wij hebben besloten om alle werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten lopen. Wij hebben hiervoor een aantal voorwaarden opgesteld en hygiënische maatregelen getroffen. Wij zijn op de normale openingstijden altijd bereikbaar via mail en telefoon. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Openingstijden:

Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken tussen 13.00 en 17.00u.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lopende orders

Er wordt per order en project gekeken of het raadzaam is om de geplande werkzaamheden door te laten gaan. Dit wordt vooraf gecommuniceerd met onze klant. Tot zover zijn hier geen wijzigingen in aangebracht.

Webshop

Onze producten blijven gewoon online te bestellen. De beschreven levertijd proberen wij te hanteren. 

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauwlettend in de gaten en zullen aanpassingen doen wanneer nodig.

Indien u vragen, opmerkingen en / of onduidelijkheden heeft over deze maatregelen vragen wij u contact met ons op te nemen.


Tenslotte willen wij u als klant bedanken, want het doet ons goed dat onze klanten begrip tonen voor deze situatie en zijn blij dat u ons blijft benaderen. 

Het is zoals het is, de manier hoe wij ermee omgaan maakt het grote verschil. Blijf gezond en zorg voor elkaar. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Walter en Ingeborgh

    18-03-2020 17:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW